SBS 6

Lets get Spanish

“Let’s Get Spanish" neemt de kijkers mee op een boeiende reis met Wesley en Nick, twee Nederlandse ondernemers dieeen vastgoedbedrijf runnen in het zonnige Spanje. Ze noemen zichzelf de "Makelaars onder de Spaanse Zon" encombineren informatieve vastgoed adviezen met levendige reality momenten en grappige situaties.

Het programma richt zich op volwassenen die dromen van een huis onder de Spaanse zon. Wesley en Nick, beidefamiliemensen en ondernemers uit Nederland, spelen de hoofdrol. Nick, wonend op een boerderij met vele dieren enWesley, genietend van het leven in een villa in Breda, delen hun avonturen in de vastgoedwereld.

De actie vindt plaats in het hedendaagse Spanje, met de prachtige Costa Blanca Zuid als achtergrond voor de vastgoedavonturen van Wesley en Nick. Het programma begint in Nederland, waar Wesley en Nick met hun gezinnen de start vanhun vastgoedonderneming voorbereiden. Kijkers krijgen een kijkje achter de schermen terwijl ze zich voorbereiden om naarhet zonnige Spanje te vertrekken. Eenmaal in Spanje onthullen de vier afleveringen diverse aspecten van het vastgoedproces, waaronder bezichtigingen, bezoeken aan nieuwbouwprojecten en gesprekken met een lokale advocaat om dekijkers het volledige plaatje van vastgoed verkoop in het buitenland te laten ervaren. De climax van het programma wordtbereikt met een ontspannen boottocht, waar Wesley, Nick en hun klanten samen het succes van het programma vieren.

“Let’s Get Spanish” biedt niet alleen inzicht in het buitenlandse vastgoed landschap maar ook een dosis humor, menselijkeinteracties en het adembenemende Spaanse landschap. Het programma belicht de unieke uitdagingen en vreugde van hetkopen van een huis onder de stralende Spaanse zon, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel de kijkersals de hoofdrolspelers.