SBS 6
Nick van Delft
Nick van Delft
Nick van Delft is de kleinzoon van Wietje ten Herkel, die één van de grootste aannemersbedrijven van Amsterdam bezat. Daardoor kwam Nick al op jonge leeftijd in aanraking met het bouwen/verbouwen van Amsterdams Vastgoed. Deze werkzaamheden heeft hij dan ook met veel liefde overgenomen, die later verschoven zijn naar de verkoop van Amsterdamse grachtenpanden aan beleggers. 
 
Vanaf 2021 is Nick ook actief binnen het Spaanse vastgoed en ziet hier veel kansen voor de kopers. Deze woningen zijn een goede investering en waardevast. Daarnaast kan de koper ook erg veel plezier uit deze aankoop halen en hier volop van genieten onder de Spaanse zon.
Wesley Adema
Wesley Adema

Wesley Adema, afkomstig uit Breda, heeft ondernemen in zijn bloed. Op jonge leeftijd was hij genoodzaakt uit huis te gaan en heeft daarbij naar eigen zeggen vanaf nul moeten komen. Dat heeft hem gedreven om te gaan ondernemen tot hij zijn uiteindelijke doel zou verwezenlijken, financieel onafhankelijk worden.

Wesley heeft verschillende bedrijven opgezet en aan de zijlijn in vastgoed belegd. Daarbij panden aangekocht en deze actief in de verhuur aangeboden. Inmiddels heeft hij de meeste bedrijven verkocht en ligt de focus volledig op het vastgoed. Naast Nederland is Wesley ook actief in Spanje waarbij zijn portefeuille is uitgebreid met woningen en nieuwbouwcomplexen gelegen in het zuiden van de Costa Blanca. Met zijn jarenlange expertise wil hij anderen inspireren en begeleiden in de aankoop van een woning onder de Spaanse zon. Zo hoopt hij de droom van velen te kunnen verwezenlijken.

María Pina
María Pina

Is gespecialiseerd in het Spaanse eigendomsrecht


Om met alle zekerheid een woning in Spanje te kopen, is het raadzaam om het professionele team in te schakelen. De aankoop van een woning blijft, net als alle administratieve afwikkelingen, een ingewikkeld proces. Onze professionals begeleiden u tijdens dit proces en zorgen voor een betrouwbare en transparante afwikkeling.